j

Austo tolit cetero ea eam, at atqui soleat moderatiu usu, vis ut illud putent corumpi. At wisi euripidi duo, vim vide omnies reformida. Populis inimi noluise mea.

S ponosom možemo da objavimo da smo ostvarili poslovnu saradnju sa farmaceutskom kompanijom “Swiss Rockets”.

S ponosom možemo da objavimo da smo ostvarili poslovnu saradnju sa farmaceutskom kompanijom “Swiss Rockets”.

POSLOVNA SARADNJA LJEKOBILJA I ŠVAJCARSKE FARMACEUTSKE KOMPANIJE “SWISS ROCKETS”

S ponosom možemo da objavimo da smo ostvaraili poslovnu saradnju sa farmaceutskom kompanijom “Swiss Rockets” sa sedištem u Bazelu u Švajcarskoj koja svoje poslovanje uspostavlja širom Srbije. Glavni cilj saradnje nije samo plasman naših proizvoda u “Swiss Rockets” apotekama u Srbiji i Švajcarskoj, već i zajedničko ulaganje ovih dveju kompanija u nove linije proizvoda baziranih na ljekovitom bilju i njihov plasman širom Evrope. Fokus kompanije “Swiss Rockets” je dugoročna dobrobit pacijenta koja se ostvaruje pristupom povezivanja kvaliteta i znanja uz presudno poštovanje i svijest o zdravlju i humanosti. Vladimir Cmiljanović, doktor hemijskih nauka i izvršni direktor kompanije, potiče iz porodice hemičara i danas je vodeći švajcarski farmaceutski naučnik i ugledni istraživač iz oblasti medicine. Kompanija “Swiss Rockets” svoja prestižna dostignuća zasniva na saradnji sa univerzitetima i istraživačkim institucijama primjenjujući revolucionarnu tehnologiju i angažujući najbolje svijetske stručnjake. Rezultat toga je i unaprijeđeni poslovni model koji podrazumijeva ulaganje u najperspektvnije tehnologije i terapije kako bi što bolje odgovorili izazovima koje nameće borba protiv raka, a trenutno rade i na brzom razvoju efikasne i sigurne vakcine protiv SARS-COV-2.
U novootvorenoj apoteci “Swiss Rockets” u Bulevaru kralja Aleksandra 212 u Beogradu, dana 06.02.2021. godine, održana je promocija proizvoda našeg brenda “Ljekobilje”, čime je zvanično otpočela poslovna saradnja naše dvije kompanije. Naši vjerni kupci tu sada mogu naći naše zdrave, prirodne i organske proizvode za koje nam već godinama ukazuju iskreno povjerenje.

Kompanija “Ljekobilje” je uspostavljanjem poslovne saradnje sa kompanijom “Swiss Rockets” dobila novu potvrdu na tržištu. Polaznu osnovu te saradnje čine: ljubav prema prirodi, aktivno zalaganje za zdravlje i očuvanje humanosti, što nam je posebna čast, jer time održavamo tradiciju, a ujedno smo i bespoštedni čuvari istinskih vrijednosti i stojimo rame uz rame sa svijetski priznatim kompanijama. Imajte uvek na umu da je “zdravlje umjetnost življenja!”

Vaše “Ljekobilje”