j

Austo tolit cetero ea eam, at atqui soleat moderatiu usu, vis ut illud putent corumpi. At wisi euripidi duo, vim vide omnies reformida. Populis inimi noluise mea.

ASEPTIK „LJEKOBILJE“ DOBITNIK ZLATNE MEDALJE NA NOVOSADSKOM  SAJMU-„NAJBOLJI U 2020“

ASEPTIK „LJEKOBILJE“ DOBITNIK ZLATNE MEDALJE NA NOVOSADSKOM  SAJMU-„NAJBOLJI U 2020“

Bogatiji smo za još jednu zlatnu medalju sa tradicionalnog Novosadskog sajma održanom 20. oktobra 2020. godine u kongresnom centru „Master.“ Ocjenjivanje kvaliteta proizvoda i usluga ove godine je organizovano pod nazivom „Najbolji u 2020.“ Zaslužena priznanja za vrhunski kvalitet uručena su za proizvode koji su grupisani po robnim grupama: proizvodi na bazi ljekovitog bilja, jestiva ulja i slični proizvodi, konzumna jaja, sjemenski materijal biljne proizvodnje, kao i proizvodi na bazi žita i tržišta.

Dobitnici smo diplome sa zlatnom medaljom za Aseptik „Ljekobilje+“ – sredstva za dezinfekciju ruku i radnih površina od 100ml iz grupe proizvoda na bazi ljekovitog bilja. Aseptik „Ljekobilje+“ na bazi organskog hidrolata i etarskog ulja od lavande je moćno dezinfekciono sredstvo koje uništava širok spektar mikroorganizama, nastao kao odgovor na pojačane zahtjeve zaštite u vreme aktuelnog virusa. Jedinstven je proizvod na tržištu iz razloga što osim osnovne namjene da dezinfikuje ruke, radne površine i predmete čime ste potpuno zaštićeni od infekcije, dodatno njeguje kožu ruku, osvježava prostor i prijatnim prirodnim mirisom lavande ujedno štiti od insekata, naročito komaraca i moljaca.

Prestižno priznanje, možemo sa ponosom da kažemo, kruna je  našeg  dugogodišnjeg rada,  kvaliteta, uloženog znanja, iskustva, iskrene posvećenosti i ljubavi prema ljekovitom bilju i majci prirodi i svakako neizostavne vjere u realizaciju novih postignuća. Uspjeli smo da pokažemo da smo dorasli izazovima savremenog doba i da istovremeno vodimo aktivnu brigu o zdravlju i ljepoti kao osnovi za sveopšte blagostanje. Zahvaljujemo se svim našim vjernim kupcima na podršci, jer je ovo je i vaša medalja, medalja obostranog povjerenja. Živjeli!

Vaše „Ljekobilje“