j

Austo tolit cetero ea eam, at atqui soleat moderatiu usu, vis ut illud putent corumpi. At wisi euripidi duo, vim vide omnies reformida. Populis inimi noluise mea.

ANTISEPTIK “LJEKOBILJE”

ANTISEPTIK “LJEKOBILJE”

Hercegovina je prirodna oaza ljekovitog i aromatičnog bilja, a navedeni epitet upravo duguje prirodnim resursima kojima obiluje i sa ponosom opravdava nadaleko poznat slogan-Blago Hercegovine. Zahvaljujući prirodnom bogatstvu ali i ljudskoj inicijativi, kompanija „Ljbilje“ doo Ljubinje svojim znanjem, iskustvom, profesionalnošću, odgovornim i posvećenim pristupom u radu, konkurentnosti na tržištu i istovremeno težnjom za očuvanje životne sredine, uspješno odolijeva, više od dvije decenije na poslovnoj sceni, svim izazovima koje savremeno društvo nameće. Paleta obuhvata preko 250 finalnih proizvoda-čajeva, biljnih kapi, hidrolata,etarskih ulja, ulja za masažu, mirisnih vrećica, krema za dnevnu i noćnu njegu kože lica.

U postojeći asortiman  uvršten je potpuno nov proizvod-ANTISEPTIK „Ljekobilje“- nastao kao potreba da se prirodnim rješenjem odgovori na pojačane zahteve za zaštitu od infekcije. Antiseptik je jedinstven proizvod, koji se svojim sastavom  izdvaja na tržištu jer je obogaćen organskim etarskim uljima i  hidrolatima od ljekovitog biljalavande, smillja i žalfije i uništava širok spektar mikroorganizama.  Svakodnevnim korišćenjem, virusi i bakterije postaju prošlost te je bezbjedan  za dezinfekciju kako radnih površina, tako i ruku, jer se radi o vrlo efikasnom sredstvu. Da je u pitanju pouzdano sredstvo, svjedoče postojeće analize o zdravstvenoj ispravnosti i Rješenje Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite kojim je odobreno puštanje u promet ovog proizvoda.

Organska etarska ulja i  hidrolati kao sastavni i najvažniji dio Antiseptika „Ljekobilje“ su sve popularniji jer sadrže obilje ljekovitih supstanci iz žive biljke koji će spriječiti isušivanje kože ruku ostavljajući ih hidriranim i njegovanim a specifičan miris ljekovitog bilja oplemeniće Vaš životni i radni prostor, čime ujedno dobijate prirodni osvježivač. Etarsko ulje od lavande u kombinaciji sa hidrolatom od lavande njeguje sve tipove kože , djelujući regenerativno, pročišćavajuće, rashladjujuće, ujedno pomaže protiv insekata, naročito komaraca i moljaca. Etarsko ulje od smilja u kombinaciji sa  hidrolatom od smilja djelotvorno u tretiranju hematoma i regeneraciji kože, pojačava mikrocirkulaciju kože i djeluje protuupalno jer zacjeljuje rane i oštećenu kožu. Etarsko ulje od žalfije u kombinaciji sa  hidrolatom od žalfije se ističe svojom širokom primjenom, djeluje regenarativno posebno u tretmanu ekcema i upalnih procesa na koži. Kombinacijom navedenih  organskih etarskih ulja i  hidrolata uspjeli smo napraviti dobitnu kombinaciju  za tretmane svih tipova  kože .

Posjedujemo dvije vrste Antiseptika „Ljekobilje“:

  • Antiseptik „Ljekobilje“ čiji je sastav: etanol (CAS 64-17-5) 70% v/v, organsko etarsko ulje i  organski hidrolat od  lavande.
  • Antiseptik „Ljekobilje“ čiji je sastav : vodonik-peroksid (CAS 64-17-5) 3%, organsko etarsko ulje i organski hidrolati ljekovitog bilja (žalfija,lavanda i smilje).

Organska etarska ulja i hidrolati u kombinaciji sa etanolom i  hidrogenom 3% idealno su sredstvo za dezinfekciju rana.

Oba Antiseptika i ujedno osvježivača prostora jedinstvenog su sastava, osobina i namjene.

Način upotrebe: Antiseptici „Ljekobilje“ primjenjuju se nerazrijeđeni.

Područja upotrebe: domaćinstva, zdravstvene ustanove, industrija, trgovina, transport.

Napomena: Samo za spoljašnju upotrebu! U slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka prekinuti primjenu.Ne prskati u oči! Ukoliko se to desi, odmah isprati sa dosta vode.

Način čuvanja: Čuvati na suvom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C, van domašaja djece.

Pakovanje: 100 ml, 200 ml, 500 ml i 1000 ml.

Obezbjedite Vašoj koži provjerena, efikasna, dezinfekciona a prije svega prirodna sredstva u borbi protiv virusa i bakterija i pružite joj optimalnu zaštitu i njegu.

Vaše “Ljbilje” doo Ljubinje